Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΘΡΟ: 54151 μεζεδάκια!

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ BLOG mesogios.gr ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
http://www.mesogios.gr/?p=4048

Κάποιες μέρες το διαδίκτυο (ελληνιστί: internet) σφύζει από ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Και χρήσιμες! Πληροφορίες σαν νόστιμα μεζεδάκια που τα φτιάχνεις (ή σου τα σερβίρουν πρώτη φορά) και τα οποία ΟΦΕΙΛΕΙΣ να μοιράζεσαι. Σήμερα μοιράστηκα πολλά τέτοια.
Για αλήθειες σχετικά με τους άντρες τις οποίες αγνοούν οι γυναίκες, για τη Greenpeace και τα φωτοβολταϊκά στις στέγες, για το δίκτυο πωλήσεων αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και για το παρατηρητήριο τιμών προϊόντων και βενζίνης.
Σκέφτομαι πως τώρα, κάπου, μερικές γυναίκες θα διαβάζουν με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος θα ξύνει το κεφάλι κοιτάζοντας τα ωραία κεραμίδια ή την άσχημη ταράτσα του (πάντα ήθελα σπίτι με κεραμίδια αλλά πάντα με κυνηγούσε ταράτσα!) αφού συνήλθε από το σοκ του λογαριασμού του ηλεκτρικού. Κάποιος θα παίρνει τα σακιά τις πατάτες που με κόπο καλλιέργησε, για να τα πουλήσει σαν κύριος και όχι σαν ζητιάνος. Και εκατοντάδες γραπτά μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα (μαζί και το δικό μου) θα κατευθύνονται προς το κέντρο του 54151 από αγανακτισμένους, άφραγκους οδηγούς. Με την ευκαιρία, δηλώνω και από τούτο δω το blog, πιστό, ύπουλο και υποχθόνιο μέλος της μεγαλύτερης και πλέον επικίνδυνης για την παγκόσμια τάξη σέκτας: των ποδηλατών.
Σημαντικό! Βρίσκεις μια χρήσιμη πληροφορία (πραγματικά χρήσιμη!), έχεις τη διαθέσιμη τεχνολογία (αμέεεεε!!!), προωθείς όσο μπορείς την πληροφορία.
Ναι, ξέρω, είναι πειρασμός να «διαδώσουμε» ότι ο Hannibal Lecter δραπέτευσε, οι Ντάλτον έκαναν νέα ληστεία (…σκοτώνοντας το Λούκι Λουκ) και ότι σκίστηκε το sexy καλσόν της Jessica Rabbit αλλά …enough with the junk food! Yπάρχουν άλλα 54151 μεζεδάκια που θα μας κάνουν πραγματικά καλό αν τα «φάμε». Ιδιαίτερα αν τα φάμε με παρέα!
Καλή μας όρεξη!

http://psixologikosfaros.blogspot.gr/2011/11/blog-post_5.html http://www.xoris.gr/
http://www.e-prices.gr/search
http://www.fuelprices.gr/
http://reviews.in.gr/agro/environment/article/?aid=1231213561

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου